Последователи

Марк Виктор Хансен, съавтор на “Пилешка супа за душата” – Системата на Брег “Здравословен начин на живот” ви учи как ва контролирате здравето си и да го поддържате в бъдеще.


Джак Лалан, кралят на фитнеса в САЩ – Здравната кампания на Брег ме отведе от болестта на 15-годишна  възраст до съвършеното здраве! Все още съм силен и се чувствам неостаряващ. Благодаря на Брег!


Джон Грей, автор на “Мъжете са от Марс, жените от Венера” – Благодаря на системата на Брег “Здравословен начин на живот”, която споделихте с мен и с милиони хора.


Клинт Ийстуд – Благодаря ви, Пол и Патриша Брег, за простата, лесна за спазване здравна програма … Вие осмисляте деня ми!


Конрад Хилтън на 88-годишна възраст, активен в бизнеса почти до 100 години, собственик на най-голямата верига хотели в света – Днес нямаше да съм жив, ако не бяха Пол и Патриша Брег и тяхната система за здравословен начин на живот!


          Патриша Брег е била здравен консултант на американски президенти и британски кралски особи, на Бети Катбърт, австралийското “златно момиче”, което постави 16 световни рекорда и спечели четири Олимпийски златни медала в женското бягане, както и на новозеландската олимпийска звезда по бягане и триатлон, Алисън Роу. Сред тези, които идват при нея за съвет, са вечно младата група певци “Бийч бойз” и техните семейства, оперни звезди от “Метрополитън” и изявени звезди на балета.
       

         Пол Брег беше легенда и любим съветник на милиони хора, вдъхновител и личен здравен и фитнес съветник на висшите олимпийски звезди като 4-кратния златен медалист по плуване Мъри Роуз, неговия роднина (златен медалист на овчарски скок) Дон Брег и множество други.
Съвсем в началото Брег съветвал известни холивудски звезди и изтъкнати американски бизнесмени. Дж. Пени, Дел Уеб и д-р Шол (личен приятел на Брег).


        Д-р Брег промени живота на милиони хора по целия свят във всички сфери на живота със своята Здравна кампания, книги, радио- и телевизионни предавания.

 

© Всички права запазени, Издателство ,,СКОРПИО'', 2008 - 2016 
Контакти с нас | Правна информация | Конфиденциалност