Дълголетие

 

Д Ъ Л Г О Л Е Т И Е

 

        Ние вярваме, че е възможно да се живее в едно перфектно състояние на неостаряване. Да го докажем заедно. На всеки 3 месеца получавате изцяло подновено кръвообращение, затова то не остарява. На всеки 11 месеца всяка клетка в тялото се е подновила … и така вие имате на практика едно ново тяло на всеки 11 месеца. На всеки 2 години получавате изцяло подновена костна система, така след 3 години вие се раждате отново … обновителният процес се е осъществил! Сега, ако поддържате тялото си чисто от замърсявания, като спазвате диета, която постоянно го прочиства, как можете да се разболеете? Как можете да остареете? Единственото нещо, което може да ви убие, е някоя болест или катастрофа. Времето не може да ви убие!


       През многобройните години на пътуване сме срещали стотици хора на 100 и повече години; зрението им беше идеално, нямаха втвърдяване на артериите, нямаха слепота, никакви оплаквания и болки. Повечето от тези хора са прекарали ранния си живот в селска обстановка, където никога не са яли рафинирани и преработени храни. Те са водили активен живот с проста, естествена, здравословна храна от заобикалящата ги среда.
       Ако тези хора познаваха системата на Брег  “Здравословен начин на живот”, те биха могли да контролират живота си и процеса на стареене за неопределено време и да живеят дори по-дълго!


        Защо да се умира преждевременно
       Прочетете в Библията как някои хора са живели 900 и повече години в състояние на неостаряваща изящност. Разбира се, скептиците ще се надсмеят на тази възраст и ще кажат: “Те са измервали времето по-различно от нас.” Ще ви кажат, че е невъзможно да се доживее до 900 години. Но те няма как да изучат навиците на тези древни хора, живели с храна, която не запушва и задръства тръбопроводната система. Единствено това ги е запазило живи – чисто тяло, освободено от задръстване, пречки и запушване. И точно това ще ви даде тази система от инструкции – чисто и здраво тяло! Здравословният начин на живот ще ви помогне да изхвърлите токсините извън тялото. Кой знае? Вие, нашите читатели и нови здравни приятели, можете да живеете 100 години и повече в цветущо здраве, като следвате системата “Здравословен начин на живот” на Брег! Ние пожелаваме на всички вас един дълъг, щастлив, здрав и задоволителен живот!


       Запомнете, че болестта настъпва при тяло, което е толкова наситено и потънало в токсични отпадъци, че повече не може да функционира, за да поддържа живота! Започнете сега и направлявайте вашето здраве цял живот! Не допускайте токсини в тялото си. Поддържайте го чисто и незамърсено, така че да пожънете плодовете на едно съвършено здраве и дълголетие!

 

© Всички права запазени, Издателство ,,СКОРПИО'', 2008 - 2016 
Контакти с нас | Правна информация | Конфиденциалност